logo
+36 20 239 87 57

Sárvár


Helyszin: Csodagyerek családi napközi, 9600 Sárvár, Nádasdy utca 89.

Kanga-Tréner: Velladics Judit

E-Mail: jucus@kangatraining.hu

Tel: +36 20 498 6718


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: jucus@kangatraining.hu


Velladics Judit vagyok, egy mosolygós örökmozgó kismanó anyukája. Mindig irigyeltem azokat a nőket, akiknek a hobbijuk a hivatásuk. Anyaként ez két dolgot jelent számomra, a kislányomat és a mozgást, hisz mindkettő feltölt valamilyen formában. A rendszeres testmozgás kislányom születése előtt is része volt a mindennapjaimnak. A terhesség utolsó napjáig edzettem, majd egy hordozó tanácsadó hívta fel a figyelmemet a kangára, miután Tia megszületett. Elmentem egy edzésre és annyira nagy hatást gyakorolt rám, hogy tudtam, ez lesz az én sportom, a hivatásom: „KANGA=kislányom+mozgás+én”.
A szülés után nagyon sok nőgyógyászati problémával szembesültem, amit az idő előtti vagy helytelen mozgás okozott. A képzésen elsajátíthattuk a várandóság és a szülés anatómiáját, a posztnatális edzés helyes kivitelezését, a gátizomtorna fontosságát, valamint babahordozási ismereteket szerezhettünk. A kanga-tréning egy olyan egyedülálló edzésformát mutatott meg számomra, amelyet bátran ajánlok az édesanyáknak, mivel az alapoktól segít megerősíteni a várandóság és a szülés alatt meggyengült izmokat és mindemellett formálja az egész testet, hogy újra vonzó, fitt nőnek érezzük magunkat.
A kanga adta szakmai tudás bíztatott arra, hogy Loveyourbelly oktatóként is bővítsem tudásom, ami egy elsősorban szülés utáni hasizomfejlesztő- és regeneráló tréning.
A várandóság előtt „ész nélkül” edzettem, szerettem a kihívásokkal teli mozgásformákat, ahol a „határaimmal játszhattam”, ami persze most sincs másképp, de a pocakos időszak megtanított arra, hogy a testtudatos mozgás, az egészségmegőrzés és a megelőzés mennyire fontos egy nő életében. Célom, hogy minél több nővel és édesanyával megismertessem és megszerettessem a mozgás örömét, úgy hogy a babákat is magukkal vihetik.
Szeretettel várok minden mozogni és kikapcsolódni vágyó sárvári és szombathelyi anyukát és babáikat, aki egy szuper csapat tagjaként szeretne feltöltődni és közösen átélni a „Fitt Anyuka, Boldog Baba, Büszke Apuka!”életérzést.

Let’sKanga!

Jucus Facebook oldala: