logo
+36 20 239 87 57

Budapest 16. kerület


Helyszin: Mozgáskert 1165 Bp. Nógrádverőce u. 63.

Kanga-Tréner: Kaszás Mónika

E-Mail: moni@kangatraining.hu

Tel: +36 20 960 6695


Órarend:

Kangatraining jelenleg nem elérhető!
Anyatorna (min. 6 hónapos babákkal): csütörtök 10:00 óra
További információ telefonon vagy emailben.
 
Április 22-28. között tavaszi szünetet tartunk!
 
Bejelentkezés MINDEN órára szükséges!

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: moni@kangatraining.hu

Kaszás Móni vagyok, egy 9 éves nagylány és egy 1 éves kisfiú anyukája.
Nagyjából 9 éves korom óta sportolok. Az első években klasszikus és modern balett alapokat tanultam, ezzel párhuzamosan pedig 4 évig kézilabdáztam. Közben belekóstolgattam az aerobikba is az akkor divatos aerobik videó kazetták segítségével. Nagyon megtetszett, így a tánc mellett otthon minden nap zenére tornáztam. 12 év tánctanulás és 2 év tánctanítás után edzőtermekben kezdtem aerobik órákra járni és futni. Régóta terveztem az oktatói szak elvégzését, de valami mindig közbeszólt. Viszonylag későn, kislányom születése után 2 évvel jött el az én időm. A Testnevelési Egyetemen OKJ-s képzés keretein belül végeztem el az aerobik oktatói szakot.
A Kangatraininggel  az interneten találkoztam először 2015-ben, amikor olyan továbbképzést kerestem, ami baba-mama tornához ad oklevelet. Sok helyen van hasonló óra, tarthattam is ilyen órákat az aerobik oktatói végzettségemmel is, de szerettem volna egy komplexebb tudást elsajátítani. És milyen jól tettem, hogy jelentkeztem. Sok újdonságot tanulhattam meg, amit az edzői szakon nem tanítanak, pedig borzasztóan fontosak. Ma már én is Kanga- és PreKanga tréner vagyok, amit büszkén mondok ki, mert egy jól felkészített, szuper csapatnak lehetek a tagja.
Sok szeretettel várok minden Anyukát és kisbabát, akik szeretnének szülés előtt és szülés után mozogni, de nem tudják merre induljanak. A jó hangulat garantált az Anyukáknak és babáiknak egyaránt.
 
Móni Facebook oldala: