logo
+36 20 239 87 57

Székesfehérvár - LISZI - MEGSZŰNT!!!


Helyszin: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 64-66.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: anna@kangatraining.hu

Tel: +36 20 543 7064


Sajnos az órák a Lisziben teljesen szünetelnek, online edzésekről információ emailben kérhető.
Egyéb javasolt helyszín Annával Székesfehérváron: Shakti Jógastúdió, a Liszt F. utcában.
(Barbival a Gyár utcában, a Frenergy Fit stúdióban.)

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: anna@kangatraining.hu

 
 

Gálffy Anna vagyok, okleveles PreKanga- és Kangatréner, az RTM hivatalos oktatója. 
Újdonsült édesanyaként kerestem olyan mozgásformát, ahol rendbe- és szintre hozhatom magam és a kicsi fiammal együtt lehetek.
Nagy szerencsémre megtaláltam a kanga-tréninget, mi bizony Veszprémbe utaztunk miatta minden héten. Megszerettem az első alkalommal, pedig alaposan elfáradtam. Folyamatosan fejlődtem vele, rendbejött a hasam, a hátam, a gátam - de nemcsak ezeket kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészségesebb úton.
Miután megfogant a kislányom, eldöntöttem, ezt másoknak is megmutatom, sőt, megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem a Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is. Ezt követte a KangaMom training és az RTM oktatói képzés, illetve hamarosan elérhetővé teszem a helyszíneimen a KangaBurn edzéseket is.
Természetesen folyamatosan részt veszek a továbbképzéseken, tehát mindig a vendégeimre tudom igazítani a gyakorlatokat, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel (a tipikus ízületi panaszokon kívül különös tekintettel a rectus diastasis-ra, a porckorong és egyéb sérvekre, szimfízis problémákra, császermetszés és egyéb hegek okozta panaszokra, medencefenék védelmére, stb.) felvértezve tudok segíteni a hozzám forduló édesanyának.
Ha szeretnél edzeni és biztonságos formát keresel, ahol kellemesen el is fáradsz, próbálj ki!


Gyere mozogni, mindenki jól jár!


Anna Facebook oldala: