logo
+36 20 239 87 57

Székesfehérvár - LISZI


Helyszin: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 64-66.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: anna@kangatraining.hu

Tel: +36 20 543 7064


Órarend: Június 15-től nyári szünet a Lisziben! Annával kangázni a Shakti Jógastúdióban lehet szerdánként 10-től.

Hordozós Kanga csütörtökönként 10:00-től - itt részt vehet várandós is az edzésen, hiszen a gyakorlatokat, ha szükséges, személyre szabottan kapja minden vendég!
 
Igény és megfelelő létszám esetén lehetőség van 9:00-től anyatornára is!
 
Jó idő esetén, illetve a LISzI nyári szünideje alatt lehetőség van szabadtéri edzésekre: babakocsis kangára a Zichy ligetben, vagy kangatrail-re a Sóstón.
 
Az edzések előtt mindig be kell jelentkezni!
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: anna@kangatraining.hu

Figyelem! Június 15-től szeptember közepéig az edzések a Shaktiban lesznek, mert a Liszi zárva van! A nyári szabadságok miatt az órákra előzetes bejelentkezés szükséges! Aktuális órarend a facebook oldalon és a zárt csoportban elérhető.
 
Gálffy Anna vagyok, két győnyőrű gyerkőcöm van. Újdonsült édesanyaként kerestem olyan mozgásformát, ahol a babámmal együtt lehetek és együtt kikapcsolódhatunk. Megtaláltam a kanga-tréninget, de nemcsak ezt kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészséges úton.
Miután megfogant a második babánk, eldöntöttem, ezt másoknak is megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem a Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is. Természetesen részt veszek a továbbképzéseken, tehát mindig a vendégeimre tudom igazítani az edzéseket, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel felvértezve tudok segíteni minden hozzám forduló édesanyának.


Gyertek mozogni, mindenki jól jár!

Anna Facebook oldala: