logo
+36 20 239 87 57

Dunakeszi


Helyszin: Dunakeszi, Fő út 129.

Kanga-Tréner: Szirmai Edit

E-Mail: edit@kangatraining.hu

Tel:


Csütörtök 9:15 - KangaKids PICI baba-mama torna
Csütörtök 10:15 - RTM hasizom regenerálás
Jelentkezni emailben, FB-on, vagy a Spomoco alkalmazáson keresztül szükséges!

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: edit@kangatraining.hu


Szirmai Edit  vagyok, két csodás lányka anyukája és a második Kanga-tréner itthon! :-) Ha jellemeznem kell magamat: én vagyok, aki mindig mozogtam, de sohasem sportoltam igazán. Nagyon sokféle mozgást kipróbáltam, de huzamosabb ideig egyik sem kötött le. 
Miután megszületett a nagyobbik lányom, nagyon hiányzott a mozgás, de a környéken nem találtam olyan helyet, ahol babával együtt lehetne tornázni, így elhatároztam, hogy valamilyen babás tornát fogok tartani. Egy ismerős ajánlására kötöttem ki a Kanga-tréningnél, és akkor még nem is tudtam de elkezdtem SPORTOLNI, folyamatosan, mindig életszakaszhoz igazítottan. Nagyobbik lányommal elvégeztem a hordozós Kangatraining, majd második kislányommal várandósan a PreKanga kismama torna trénerképzését, és a totyogók anyukáinak szóló Anyatorna sem maradhatott ki. Amikor pedig eljött az ideje egy nagyszerű HIIT edzés a KangaBurn oktatója is lettem. Megnőttek a gyerekeim, és már saját mozgásra van szükségük, így a KangaKids foglalkozások sem maradhatnak ki az oktatói palettáról. 
Az edzéseim során sokszor találkoztam olyan édesanyákkal, akiket érint a Rectus diastasis, vagy szétnyílt hasizom problémája, emellett sem mehettem el csak úgy. Több módszert is kipróbálva a Rectus Training Módszer (RTM) mellett tettem le a voksom, ezzel segítem a hasizom regenerálását és célzott erősítését.
Nagy szeretettel, sokéves tapasztalattal és biztonságos mozgással várok minden (leendő) édesanyát és kisebb-nagyobb gyerkőcöt Veresegyházon!
Edit Facebook oldala    
Edit Instagramja