logo
+36 20 239 87 57

Keszthely, BRI'S Forma Studio


Helyszin: 8360 Keszthely, Lippay Gáspár u.1.

Kanga-Tréner: Dr. Sorok Biri

E-Mail: sorokbiri@kangatraining.hu

Tel: +36 30 577 7313


Órarend:

Az aktuális heti órarendet megtaláljátok a www.brisformastudio.hu weboldalon.
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: sorokbiri@kangatraining.hu

Dr. Sorok Biri vagyok, jogász. A rendszeres testmozgás gyermekeim születése előtt is része volt a mindennapjaimnak, főként kardio edzést végeztem (futás, kerékpározás) és saját testsúllyal edzettem. Két gyermekem van: fiam 2010. januárjában, kislányom 2014. karácsonyán született.
Nagyfiam születésekor még nem ismertem olyan edzésformát, melyet vele is űzhetek. Állandó segítség hiányában edzeni eljárni nem tudtam, így otthon, amikor a pici aludt, általában DVD-kre tornáztam, ahol nem volt kontroll a gyakorlatok helyes kivitelezése felett, és ha a pici felébredt, akkor bizony az edzést megszakítva izzadtan szaladtam felvenni és  megnyugtatni őt. Mindemellett hiányzott egy csapat, ahol a gyermekneveléssel kapcsolatos aggodalmaimat, a bennem zajló lelki változásokat kibeszélhetem, tapasztalataimat kicserélhetem.
Kislányommal voltam várandós, amikor az interneten találkoztam a kangatraininggel. A közzétett fotók annyira nagy hatást gyakoroltak rám, hogy elhatároztam, én is kangatréner leszek, es megismertetem más anyukákkal is ezt az egyedülálló edzésformát, megismertetem és megszerettetem velük a mozgás örömét és fontosságát. Célom az, hogy példát mutatva rávezessem az anyukákat arra, hogy szülés után is van élet, pici gyermekek mellett is lehet fittnek, és vonzó nőnek lenni.
Mindkét terhességem alatt rendszeresen tornáztam, mégis 28 kg súlytöblettel zártam, így nem volt kérdés, hogy gyors, jótékony, egyben hatékony megoldás kell.
Kismamaként vettem részt a képzésen, elsajátítottam a várandósság és a szülés anatómiáját, babaelsősegély oktatáson vettem részt.
Szuper jó hangulatban, kedvenc zenéinkre tornázunk, azonos helyzetben lévő anyukákkal és babáikkal. Ez a torna valóban megizzaszt, ugyanakkor energiával tölt fel.
 
Nincs több kifogás! Itt nincs szükség bébiszitterre, és az eredmény a párodnak, férjednek is tetszeni fog: Fitt anyuka, Boldog baba, Büszke apuka!

Szeretettel varlak Téged és a kisbabádat az edzéseken, gyere el és legyél tagja Te is egy szuper jó csapatnak.
Biztosítom nektek a jó hangulatot, a kellemes légkört és a biztonságos helyszínt, a szakszerűséget eé a hordozási tanácsadó segítőkészségét.
 
Let’s Kanga!!!!!!!
 
Biri Facebook oldala: