logo
+36 20 239 87 57

Budapest 11. ker - TEMI Fővárosi Művelődési Ház


Helyszin: TEMI Fővárosi Művelődési Ház, 1119 Budapest, Fehérvári u. 47.

Kanga-Tréner: Futó-Molnár Ilka

E-Mail: ilka@kangatraining.hu

Tel:


Órarend:

2018 ősz érvényes órarend!
 
Kedd: 9:30-10:30 ANYATORNA
Csütörtök: 10-11ig KEZDŐ HORDOZÓS KANGA

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: ilka@kangatraining.hu


Futó-Molnár Ilka vagyok, egy 4 éves kislány és egy 2,5 éves kisfiú édesanyja, Okleveles Kanga- tréner és testnevelő szakirányú tanító!
Várlak Benneteket Európa első számú szülés utáni regenerációs tornájára, KANGATRAINING-RE a XI. és XII. kerületben.
Számomra a kanga-tréningnek a legértékteremtőbb és legszimpatikusabb üzenete és feladata, az a kismamáknak való lendületadás, biztatás. Szeretném őket motiválni, hogy merjenek nyitni önmaguk és mások felé. Egy olyan alkalomra hívom meg őket, ahol lendületet kapnak a hétköznapok emelkedőihez és aktív pihenés keretében - picit lerakva az otthoni teendőket - a babájukkal együtt minőségi időt tölthetnek el . 
A kanga-tréning lehetőséget ad arra, hogy teljesen elfogadva aktuális helyzetüket és állapotukat, felszabadultak és vidámak lehessenek a mozgás - zene - baba – közösség - csodás világában.

"A Kangatraining hosszú évek munkája, és nem csak egy edző ötlete a mozgásra. Egy szülész-nőgyógyász doktornő, egy gyógytornász, egy szülésznő ÉS egy pre- és posztnatális edzői képesítéssel rendelkező három gyermekes anya munkája. A lehető legoptimálisabban van felépítve ahhoz, hogy szülés után a babáddal együtt tudj mozogni, sérülés mentesen, hatásosan."