logo
+36 20 239 87 57

Budapest 11. ker - TEMI Fővárosi Művelődési Ház


Helyszin: TEMI Fővárosi Művelődési Ház, 1119 Budapest, Fehérvári u. 47.

Kanga-Tréner: Futó-Molnár Ilka

E-Mail: ilka@kangatraining.hu

Tel: +36207752940


Órarend:

Kedd: 10:00-11:00 ANYATORNA (Bababarát alakformáló)
Kedd: 11:30-12:30ig KEZDŐ HORDOZÓS KANGA
Csütörtök: 10:00-11:00ig BABAKOCSIS KANGA első alkalom 05.09, bikás park! Rossz idő esetén: HALADÓ HORDOZÓS KANGA TEMI FMH-ban. 
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: ilka@kangatraining.hu

 
Futó-Molnár Ilka vagyok, egy 5 éves kislány és egy 3,5 éves kisfiú édesanyja, Okleveles Kanga- tréner, a Rectus Training módszer hivatalos oktatója és testnevelő szakirányú tanító!
Várlak Benneteket Európa első számú szülés utáni regenerációs tornájára, KANGATRAINING-RE a XI. kerületben.
Számomra a kanga-tréningnek a legértékteremtőbb és legszimpatikusabb üzenete és feladata, az a kismamáknak való lendületadás, biztatás. Szeretném őket motiválni, hogy merjenek nyitni önmaguk és mások felé. 
Egy olyan alkalomra hívom meg őket, ahol lendületet kapnak a hétköznapok emelkedőihez és aktív pihenés keretében - picit lerakva az otthoni teendőket - a babájukkal együtt minőségi időt tölthetnek el . 
A kanga-tréning lehetőséget ad arra, hogy teljesen elfogadva aktuális helyzetüket és állapotukat, felszabadultak és vidámak lehessenek a mozgás - zene - baba – közösség - csodás világában.

"A Kangatraining hosszú évek munkája, és nem csak egy edző ötlete a mozgásra. Egy szülész-nőgyógyász doktornő, egy gyógytornász, egy szülésznő ÉS egy pre- és posztnatális edzői képesítéssel rendelkező három gyermekes anya munkája. A lehető legoptimálisabban van felépítve ahhoz, hogy szülés után a babáddal együtt tudj mozogni, sérülés mentesen, hatásosan."
 
Ilka Facebook oldala