logo
+36 20 239 87 57

Veresegyház - Marika fitneszterem


Helyszin: Veresegyház, Budapesti út 3. Marika konyhája

Kanga-Tréner: Szirmai Edit

E-Mail: edit@kangatraining.hu

Tel: +36 20 471 70 45


Kedd 9:00 - PreKanga
Kedd 10:00 - (hordozós) Kangatraining
Kedd 16:30 - KangaKids MIDI ovis torna
Szerda 9:00 - KangaMom Training (Anyatorna)
Szerda 10:00 - RTM
Csütörtök 18:30 - KangaBurn HIIT edzés
Péntek 9:00 - RTM Core training
Péntek 10:00 - KangaKids PICI baba-mama torna
Jelentkezni emailben, FB-on, vagy a Spomoco alkalmazáson keresztül szükséges!

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: edit@kangatraining.hu

edit@kangatraining.hu   06 20 471 7045
Szirmai Edit  vagyok, két csodás lányka anyukája és a második Kanga-tréner itthon! :-) Ha jellemeznem kell magamat: én vagyok, aki mindig mozogtam, de sohasem sportoltam igazán. Nagyon sokféle mozgást kipróbáltam, de huzamosabb ideig egyik sem kötött le. 
Miután megszületett a nagyobbik lányom, nagyon hiányzott a mozgás, de a környéken nem találtam olyan helyet, ahol babával együtt lehetne tornázni, így elhatároztam, hogy valamilyen babás tornát fogok tartani. Egy ismerős ajánlására kötöttem ki a Kanga-tréningnél, és akkor még nem is tudtam de elkezdtem SPORTOLNI, folyamatosan, mindig életszakaszhoz igazítottan. Nagyobbik lányommal elvégeztem a hordozós Kangatraining, majd második kislányommal várandósan a PreKanga kismama torna trénerképzését, és a totyogók anyukáinak szóló Anyatorna sem maradhatott ki. Amikor pedig eljött az ideje egy nagyszerű HIIT edzés a KangaBurn oktatója is lettem. Megnőttek a gyerekeim, és már saját mozgásra van szükségük, így a KangaKids foglalkozások sem maradhatnak ki az oktatói palettáról. 
Az edzéseim során sokszor találkoztam olyan édesanyákkal, akiket érint a Rectus diastasis, vagy szétnyílt hasizom problémája, emellett sem mehettem el csak úgy. Több módszert is kipróbálva a Rectus Training Módszer (RTM) mellett tettem le a voksom, ezzel segítem a hasizom regenerálását és célzott erősítését.
Nagy szeretettel, sokéves tapasztalattal és biztonságos mozgással várok minden (leendő) édesanyát és kisebb-nagyobb gyerkőcöt Veresegyházon!
Edit Facebook oldala    
Edit Instagramja