logo
+36 20 239 87 57

Veresegyház - Hovatovább Jógaliget


Helyszin: Veresegyház, Budapesti út 1/B.

Kanga-Tréner: Szirmai Edit

E-Mail: edit@kangatraining.hu

Tel: +36 20 471 70 45


Órarend:

Hétfő 9.30 - 10.30 - Anya torna (bababarát alakformáló)
 
Hétfő 10.30-11.30  - RTM - hasizom regenerálás (bababarát óra!)

Szerda 8.00 - 9.00 - KangaBurn ONLINE (intervall edzés)

Csütörtök - 9.00-10.00 - Anya torna ONLINE! (bababarát alakformáló óra)
 
Péntek 9.00 - 10.30 - Kangatraining (hordozós baba-mama torna)
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: edit@kangatraining.hu

edit@kangatraining.hu   06 20 471 7045
Szirmai Edit  vagyok, két csodás lányka anyukája és a második Kanga-tréner itthon! :-) Ha jellemeznem kell magamat: én vagyok, aki mindig mozogtam, de sohasem sportoltam igazán. Nagyon sokféle mozgást kipróbáltam, de huzamosabb ideig egyik sem kötött le. 
Miután megszületett a nagyobbik lányom, nagyon hiányzott a mozgás, de a környéken nem találtam olyan helyet, ahol babával együtt lehetne tornázni, így elhatároztam, hogy valamilyen babás tornát fogok tartani. Egy ismerős ajánlására kötöttem ki a Kanga-tréningnél, és akkor még nem is tudtam de elkezdtem SPORTOLNI, folyamatosan, mindig élteszakaszhoz igazítottan. Nagyobbik lányommal elvégeztem a hordozós Kangatraining, majd második kislányommal várandósan a PreKanga kismama torna trénerképzését, és a totyogók anyukáinak szóló Anyatorna sem maradhatott ki. Amikor pedig eljött az ideje egy nagyszerű HIIT edzés a KangaBurn oktatója is lettem, szóval a teljes Kanga-palettával várom az édesanyákat. 
Az edzéseim során sokszor találkoztam olyan édesanyákkal, akiket érint a Rectus diastasis, vagy szétnyílt hasizom problémája, emellett sem mehettem el csak úgy. több módszert is kipróbálva a Rectus Training Módszer (RTM) mellett tettem le a voksom, ezzel segítem a hasizom regenerálását és célzott erősítését.
Nagy szeretettel, sokéves tapasztalattal és biztonságos mozgással várok minden (leendő) édesanyát Veresegyházon és Dunakeszin!
Edit Facebook oldala    
Edit Instagramja