logo
+36 20 239 87 57

Budapest 12. ker - ODU KÖZÖSSÉGI TÉR


Helyszin: 1122 Budapest, Krisztina körút 15.

Kanga-Tréner: Talabos Zsuzsi

E-Mail: zsu@kangatraining.hu

Tel: +36 70 218 0746


Órarend:

Hordozós Kangatraining: Szerda 10:00-11:30
 
KANGAHELP Az óradíjakból befolyt összeget tárgyi adomány formájában a Kaffka Gyermekotthonnak ajánljuk fel február és március hónapokban <3
 
A KANGATRAINING helyszínén díjmentesen kölcsönözhető igény szerint megfelelő babahordozó (Manduca, Ruckeli, Didy Tai) is!

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: zsu@kangatraining.hu

 
A kangatrainerek budai csapatátból jelentkezem. Talabos Zsuzsi vagyok, három folyamatos mozgásban levő gyermek mamája:) Férjemmel szeretünk sportolni, kirándulni, várostnézni és a picik születése után is ezt az életformát szerettük volna folytatni, így jött a hordozás, és Bogival a Kangatraining <3 Már az első edzés után éreztem, hogy ezt a mozgásformát minden friss mamának meg kellene ismernie! A várandósság 9 hónapja után megérdemli a testünk, hogy segítsük a regenerációban, és közben a kötődést is erősítjük <3
És tudjátok, a Hordozós Kanga-tréning a legnagyszerűbb formája a szülés utáni regenerációnak, a has- és gátizmok megerősítésének, az alapállóképesség felépítésének. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal!

Kangázzunk együtt a Budán, a XII. kerületben!
Fitt anyuka, Boldog Baba <3

"A Kangatraining hosszú évek munkája, és nem csak egy edző ötlete a mozgásra. Egy szülész-nőgyógyász doktornő, egy gyógytornász, egy szülésznő ÉS egy pre- és posztnatális edzői képesítéssel rendelkező három gyermekes anya munkája. A lehető legoptimálisabban van felépítve ahhoz, hogy szülés után a babáddal együtt tudj mozogni, sérülés mentesen, hatásosan."
 
Zsuzsi Facebook oldala: