logo
+36 20 239 87 57

Kolozsvár - Románia - Mikó Óvoda


Helyszin: Balassa utca (Aviator Bădescu) 35.

Kanga-Tréner: Boros Adél

E-Mail: adel@kangatraining.com

Tel: +40 720 386 880


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: adel@kangatraining.com

 
Sziasztok!

Alig pár hónapja ismertem meg a kangát, Reni-internetes anyagai és Kriszta szuper edzésének köszönhetően. Gyorsan beiratkoztam a képzésekre, mert szükségét éreztem. Nagyon boldog vagyok, hogy pár  DVD-s edzés után Nicole-t, a Kangatraining alapítóját, személyesen is  megismertem, és  azért is, hogy Renitől tanulhatok. Amit a legcsodásabbnak tartok az a lelkesedés, boldogság és erő amit egy kangatraining után megélhetünk. Ezt az érzést kívánom minden Anyának,  aki eljön a kangaórákra :)

Életem mindenegyes szakaszát a tánc/sport/túrázás teljesen átölelte. Például 3 évesen néptáncoltam, 15 évesen saját moderntánccsoportot  vezettem, 25 évesen táncakadémiára sikeresen felvételiztem és az  utolsó pillanat amikor táncoltam az pár órája volt :). Gyerekeim  születése picit módosított életvitelemen, de az alapszabályom  megmaradt. Fontosnak tartom, hogy mindenegyes nap a mosoly, a zene és  a tánc ott legyenek velünk, hát mondjátok - a Kangatréning nem erről  szól?

Gyerekeim, Emese 3 és Zalán 1 évesek, táncolnak, mindig is táncoltak  velem, hiszen az áldott állapotom idején is együtt táncoltunk,  mozogtunk, kirándultunk :)

Amúgy a nevem Adél, Boros Adél. Kolozsváron születtem, éltem és tanultam, viszont volt egy olyan 10 évnyi utazás is életemben amikor a  mást megismerhettem, más népek kulturáit, embereket, tájakat, nyelveket, szakmákat és természetesen táncokat:) Pár éve hazaköltöztünk, fészket raktunk, és itt szépen neveljük a gyerekeinket.

Fontos küldetésnek tartom, hogy a Kangatraining ismertté válljon Romániában is, itt is minél több Anya élvezhesse eme tudás rövid- és hosszútávú hatékonyságát.
 
Adél Facebook oldala: