logo
+36 20 239 87 57

PreKanga


A várandóság egy nagyon különleges időszak a nők életében, sok-sok újdonsággal és változással. PreKanga trénereink örömmel állnak melletted ez alatt, és segítenek,<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-rolex/">replika rolex</a> hogy Te is élvezhesd a kismama torna jótékony hatásait. 
 
 
A PreKanga kimondottan kismamáknak kialakított torna, mely tartalmaz könnyed kardió részt, erőfejlesztő gyakorlatokat, és a medencefenék izmainak helyes edzését lépésről lépésre tanulhatod itt meg.<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-tag-heuer/">replika tag heuer</a> Myofasciális Lazítással (SMR technika, Foam Rolling) zárjuk az órákat, a feszült, megrövidült izmok ellen.
 
A PreKanga egy teljes testet átmozgató edzés, sok-sok energiával és vidámsággal!
 
Trénereink edzettségi szintedhez és várandóságod előrehaladtához igazítják edzéseidet,<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-vacheron-constantin/">replika vacheron constantin</a> felkészítve téged és a babádat az egészséges szülésre.
 
A PreKanga ideális arra is, hogy megismerj más leendő anyukákat, akikkel nem csak a szülés előtti, de a szülés utáni Kanga-tréninget is együtt folytathatjátok! 
 
Jót tesz a testednek, jót tesz a lelkednek,<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-hublot/">replika hublot</a> jót tesz a babádnak!
 
Az árak helyszínenként változhatnak - a helyszínek menüpont alatt találahtóak.
 
 
PreKanga a Facebook-on:<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-franck-muller/">replika franck muller</a>