logo
+36 20 239 87 57

Székesfehérvár Shakti


Helyszin: Shakti Jógastúdió, 8000 Székesfehérvár, Liszt f. u. 11.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: anna@kangatraining.hu

Tel: +36 20 543 7064


Figyelem!!! Szabadság miatt az edzések szünetelnek július 17 és 27 között! Az üzenetekre igyekszünk válaszolni, de egy kis türelmet kérünk.
 
Nyári menetrend van, keddenként kanga, ad hoc jelleggel pénteki napokon kangatrail. Minden más majd csak ősszel indul, illetve megbeszélés alapján online.
Eredeti időpontok:
Hordozós kangatraining órák keddenként 10:00-től.
Kismama torna szerdánként 17:00-től.
Bejelentkezés mindenképp szükséges!

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: anna@kangatraining.hu

 
Gálffy Anna vagyok, okleveles PreKanga- és Kangatréner, KangaBurn és Kanga Powerhouse oktató, illetve az RTM hivatalos oktatója. 
Újdonsült édesanyaként kerestem olyan mozgásformát, ahol rendbe- és szintre hozhatom magam és a kicsi fiammal együtt lehetek.
Nagy szerencsémre megtaláltam a kanga-tréninget, mi bizony Veszprémbe utaztunk miatta minden héten. Megszerettem az első alkalommal, pedig alaposan elfáradtam. Folyamatosan fejlődtem vele, rendbejött a hasam, a hátam, a gátam - de nemcsak ezeket kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészségesebb úton.
Miután megfogant a kislányom, eldöntöttem, ezt másoknak is megmutatom, sőt, megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem a Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is. Ezt követte a KangaMom training és az RTM oktatói képzés, illetve hamarosan elérhetővé teszem a helyszíneimen a KangaBurn edzéseket is.
Természetesen folyamatosan részt veszek a továbbképzéseken, tehát mindig a vendégeimre tudom igazítani a gyakorlatokat, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel (a tipikus ízületi panaszokon kívül különös tekintettel a rectus diastasis-ra, a porckorong és egyéb sérvekre, szimfízis problémákra, császermetszés és egyéb hegek okozta panaszokra, medencefenék védelmére, stb.) felvértezve tudok segíteni a hozzám forduló édesanyának.
Ha szeretnél edzeni és biztonságos formát keresel, ahol kellemesen el is fáradsz, próbálj ki!


Gyere mozogni, mindenki jól jár!
 
Anna Facebook oldala: