logo
+36 20 239 87 57

Pétfürdő


Helyszin: 8105 Pétfürdő, Hősök tere 5.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: anna@kangatraining.hu

Tel: +36 20 543 7064


Órarend:

Hordozós Kanga Keddenként 10-kor. Az órán részt vehet várandós is, hiszen a gyakorlatokat személyre szabottan végezheti minden vendég!

Igény és megfelelő létszám esetén keddenként 9:00-kor anyatorna is!
Jó idő esetén, illetve a közösségi Ház nyári szünideje alatt lehetőség van szabadtéri edzésekre: babakocsis kangára vagy kangatrailre.
 
A Közösségi Ház saját programjaihoz igazodunk, ezért az edzések előtt mindig be kell jelentkezni!
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: anna@kangatraining.hu

 
Gálffy Anna vagyok, két győnyőrű gyerkőcöm van. Újdonsült édesanyaként kerestem olyan mozgásformát, ahol a babámmal együtt lehetek és együtt kikapcsolódhatunk. Megtaláltam a kanga-tréninget, de nemcsak ezt kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészséges úton.
Miután megfogant a második babánk, eldöntöttem, ezt másoknak is megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem a Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is. Természetesen részt veszek a továbbképzéseken, tehát mindig a vendégeimre tudom igazítani az edzéseket, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel felvértezve tudok segíteni minden hozzám forduló édesanyának.


Gyertek mozogni, mindenki jól jár!
 
Anna Facebook oldala: