logo
+36 20 239 87 57

Miskolc


Helyszin: MAMODA, 3530 Miskolc Andrássy u. 96.

Kanga-Tréner: Gulyás Tímea

E-Mail: timi@kangatraining.hu

Tel: + 36 30 277 69 52


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: timi@kangatraining.hu

Gulyás Tímea vagyok, egy négy gyermekes anyuka.  Már az első babámat is hordoztam, igaz akkor még elég ritkán, csak amikor kedvünk támadt hozzá, vagy úgy volt praktikusabb. A negyedik pedig már szinte beleszületett a hordozóba, most már létszükséglet :-) Ő egy igazi kis hurcibaba, két hetes korától jön velünk mindenhova.
Tini koromban aktívan sportoltam, szinkron korcsolyáztam. Az egyetem sajnos nálam a sport végét jelentette, és csak a harmadik gyerkőc születése után éreztem egyre nagyobb hiányát a mozgásnak, az otthonról való kimozdulásnak.
Amikor megláttam a tréner képzés hirdetését rögtön éreztem, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatom el. Így a pici születése után bele is vágtam a képzésbe és az életünk új irányt vett. Most már végzett okleveles trénerként várlak titeket erre a szülés utáni regeneráló tréningre.
Az edzések során szuper közösséget alakítunk ki, a gyerekeknek sem kell nélkülözni a közelségünket, sőt így ők is közösségbe kerülnek, megszokják más gyerekek társaságát. A hordozó segíti a kötődést, az érzékszervek, egyensúlyérzék fejlődését. Mi pedig erősödünk, formálódunk, beszélgetünk, nevetünk!:-) 

Tudjátok: Ha Anya boldog, mindenki az! Gyertek kangázzunk együtt!!!
 
 
Timi facebook oldala: