logo
+36 20 239 87 57

Budapest 18. kerület - Dance City Center


Helyszin: Dance City Center 1184 Budapest, Üllői út 386.

Kanga-Tréner: Fodorpataki Ancsa

E-Mail: ancsa@kangatraining.hu

Tel: +36 70 585 2743


Hétfő, Csütörtök   18:00:   Prekanga - Kismama torna, hogy megmozgasd a várandóság ideje alatt is! (36. hétig ajánlott)
Péntek 9:00:    Anyatorna - Anyukáknak totyogós babákkal, nincs a baba  felvéve. Haladó kangásoknak ajánlva! 
Péntek 10.20: Hordozós Kangatraining - Szülés utáni regeneráló torna,    ahol a babákkal együtt hozzuk formába a tested.
 
Az órákra előzetes bejelentkzés szükséges! Az online órarendhez kérlek regisztrálj :itt!
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: ancsa@kangatraining.hu

 
 
 

Fodorpataki Ancsa vagyok. Két kismanó: Aisa és Arnold édesanyjaként tartom edzéseimet a kerületben. Aisával kezdtem el a tornát, de mostanában Arni tart velem, vele többet találkozhattok már. 
Kiskorom óta folyamatosan mozgásban vagyok. Anyukám szerint hiperaktív örökmozgó, szerintem csak „egészséges jó gyerek” , ezért jó néhány mozgásformát kipróbáltam az évek során és a sportok mellé csatlakozott a zeneimádat is. Ezt a kettőt a mai napig próbálom ötvözni az életemben. Most, hogy a gyermekeim is jelen vannak a mindennapjaimban ezt megpróbáltam a lehető legkreatívabban és minőségében is tökéletesíteni.  Kicsit keresgetnem kellett, de végül megtaláltam mindezt a Kangatrainingben, ami a gyermekágyas időszak után rögtön az életünk részévé vált. Heti több alkalommal is részt vettem az órákon és nemcsak az alakom formálódott, hanem szert tettem új barátokra és a kislányom megismerte az első udvarlóit, most pedig a kisfiam teheti a szépet a sok kisleánynak! :D
 
 
Számomra nagyon fontos, hogy az anyukák az edzésen kikapcsolódjanak; megérezzék, hogy a gyerkőc mellett is lehet nőnek lenni; sőt olyan energiákkal töltődhetnek fel az órákon, ami könnyebben továbblendíti őket a rázósabb hétköznapokon. 
Várlak benneteket kismamák, anyukák, akik szeretnétek hatékonyan formába lendülni szülés előtt/után. Hozd magaddal babádat és persze a mosolyod!
 Let’s Kanga!

 

Ancsa Facebook oldala: 
Ancsa Instagram profilja: