logo
+36 20 239 87 57

Budapest 18. kerület - Ágnes Fitness


Helyszin: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 56.

Kanga-Tréner: Fodorpataki Ancsa

E-Mail: ancsa@kangatraining.hu

Tel: +36 70 / 585 2743


Órarend:

Kangatraining - Hordozós Kanga
Szerdánként 10 órától
 
Anyatorna hétfőnként 10 órától Hajnival!
 
Kismamák is jöhetnek folyamatos a becsatlakozás a kangatrainingre!
 
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: ancsa@kangatraining.hu

 
 
 
 
Fodorpataki Ancsa vagyok. Két kismanó: Aisa és Arnold édesanyjaként tartom edzéseimet a kerületben. Aisával kezdtem el a tornát, de mostanában Arni tart velem, vele többet találkozhattok már. 

Kiskorom óta folyamatosan mozgásban vagyok. Anyukám szerint hiperaktív örökmozgó, szerintem csak „egészséges jó gyerek” , ezért jó néhány mozgásformát kipróbáltam az évek során és a sportok mellé csatlakozott a zeneimádat is. Ezt a kettőt a mai napig próbálom ötvözni az életemben. Most, hogy a gyermekeim is jelen van a mindennapjainkban ezt megpróbáltam a lehető legkreatívabban és minőségében is tökéletesíteni.  Kicsit keresgetnem kellett, de végül megtaláltam mindezt a Kangatrainingben, ami a gyermekágyas időszak után rögtön az életünk részévé vált. Heti több alkalommal is részt vettem az órákon és nemcsak az alakom formálódott, hanem szert tettem új barátokra és a kislányom megismerte az első udvarlóit, most pedig a kisfiam teheti a szépet a sok kisleánynak! :D
 
 
A kangában megtetszett, hogy nem az a szokásos edzünk-izzadunk-loholunk-és ezmikorfogmáreltűnni  torna, hanem jövőbe mutató preventív hatású feladatokat végzünk. Az pedig a hab a tortán, hogy gyermekünk vagy lehet az több is, mellettünk van látótávolságban, szoptathatunk bármikor és mindezt tesszük anyukák körében, akik nem lepődnek meg semmin.
 
 
Számomra nagyon fontos, hogy az anyukák az edzésen kikapcsolódjanak; megérezzék, hogy a gyerkőc mellett is lehet nőnek lenni; sőt olyan energiákkal töltődhetnek fel az órákon, ami könnyebben továbblendíti őket a rázósabb hétköznapokon. 
Várlak benneteket anyukák, akik szeretnétek hatékonyan formába lendülni a szülést követően. Hozd magaddal babádat és persze a mosolyod!
 Let’s Kanga!

Ancsa facebook oldala  
Ancsa Instagarm profilja: