logo
+36 20 239 87 57

Sóskút - HAMAROSAN


Helyszin:

Kanga-Tréner: Futó-Molnár Ilka

E-Mail: [email protected]

Tel:


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Nagy szeretettel köszöntelek!

Futó-Molnár Ilka vagyok, három gyermekes édesanya.
Okleveles Kangatrainer, PreKangatrainer és KangaBurn edző, RTM (rectus training method) hivatalos oktatója! Tanulmányaimat az Eötvös Lóránt Tudományi Egyetemen végeztem. 2013-ban diplomáztam testnevelés szakirányú tanítóként.
Várlak Benneteket Európa első számú szülés utáni regenerációs tornájára, KANGATRAINING-RE a XI. kerületben.
Számomra a kanga-tréningnek a legértékteremtőbb és legszimpatikusabb üzenete és feladata, az a kismamáknak való lendületadás, biztatás.
A testi felépülés mellett legalább olyan fontosnak tartom az anyák lelkének,érzelmi világának erősítését, önbizalommal való megtöltését.

A kanga-tréning lehetőséget ad arra, hogy teljesen elfogadva aktuális helyzetüket és állapotukat, felszabadultak és vidámak lehessenek a mozgás - zene - baba – közösség - csodás világában.

"A Kangatraining hosszú évek munkája, és nem csak egy edző ötlete a mozgásra. Egy szülész-nőgyógyász doktornő, egy gyógytornász, egy szülésznő ÉS egy pre- és posztnatális edzői képesítéssel rendelkező három gyermekes anya munkája. A lehető legoptimálisabban van felépítve ahhoz, hogy szülés után a babáddal együtt tudj mozogni, sérülés mentesen, hatásosan."

Ilka Facebook oldala: