logo
+36 20 239 87 57

Budapest 18. kerület - Pestszentimrei Közösségi Ház Budapest


Helyszin: 1188 Budapest, Vasút u. 48.

Kanga-Tréner: Fodorpataki Ancsa

E-Mail: ancsa kukac kangatraining.hu

Tel: +36 70 585 2743


Bejelentkezés: 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: ancsa kukac kangatraining.hu

Fodorpataki Ancsa vagyok. Két kismanó: Aisa és Arnold édesanyjaként tartom edzéseimet a kerületben. Aisával kezdtem el a tornát, de mostanában Arni tart velem, vele többet találkozhattok már. 
Kiskorom óta folyamatosan mozgásban vagyok. Anyukám szerint hiperaktív örökmozgó, szerintem csak „egészséges jó gyerek”, ezért jó néhány mozgásformát kipróbáltam az évek során és a sportok mellé csatlakozott a zeneimádat is. Ezt a kettőt a mai napig próbálom ötvözni az életemben. Most, hogy a gyermekeim is jelen vannak a mindennapjaimban ezt megpróbáltam a lehető legkreatívabban és minőségében is tökéletesíteni.  Kicsit keresgetnem kellett, de végül megtaláltam mindezt a Kangatrainingben, ami a gyermekágyas időszak után rögtön az életünk részévé vált. Heti több alkalommal is részt vettem az órákon és nemcsak az alakom formálódott, hanem szert tettem új barátokra és a kislányom megismerte az első udvarlóit, most pedig a kisfiam teheti a szépet a sok kisleánynak! :D

Számomra nagyon fontos, hogy az anyukák az edzésen kikapcsolódjanak; megérezzék, hogy a gyerkőc mellett is lehet nőnek lenni; sőt olyan energiákkal töltődhetnek fel az órákon, ami könnyebben továbblendíti őket a rázósabb hétköznapokon. 
Várlak benneteket kismamák, anyukák, akik szeretnétek hatékonyan formába lendülni szülés előtt/után. Hozd magaddal babádat és persze a mosolyod!
Let’s Kanga!
 
Ancsa facebook oldala: 
Ancsa Instagram profilja: