logo
+36 20 239 87 57

Celldömölk


Helyszin: Kemensaljai Művelődési Központ, 9500 Celldömölk, Dr. Géfin Lajos tér 1.

Kanga-Tréner: Szakos-Gyeszli Szilvia

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 270 3635


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Szakos-Gyeszli Szilvia vagyok, egy csodálatos kislány Anyukája. Jelenleg vele töltöm a mindennapjaimat, korábban főként szállodaiparban dolgoztam itthon és Ausztriában. Aztán megismerkedtünk a férjemmel, és felgyorsultak az események, hazajöttem, és rövidesen család lettünk.
Szabadidőmben szívesen főzök-sütök, kirándulok, szeretem a baráti összejöveteleket, és nagyon szeretek énekelni, tagja vagyok egy helyi vegyeskarnak.
A sport mindig is az életem része volt, és gyermek mellett is szerettem volna megőrizni a fittséget. A kangatrainingre véletlenszerűen találtam rá. Épp egy baba-mama tornát kerestem a környékünkön, de nem találtam, a kangatraining honlapján viszont feltűnt, hogy az én városomban ugyan nincs, de van lehetőség trénerképzésre.
Mivel a hétköznapjaink nagy részében kettesben vagyunk a kislányommal, és a felügyelete nem mindig kivitelezhető, ideális mozgásformának találtam számunkra, hiszen magammal vihetem. Felmerült bennem, hogy biztosan akad még sorstársam, aki hasonlóan egyedül van, és szeretne társaságba menni, esetlegesen tornázni. Úgy éreztem, minden egybevág ahhoz, hogy tréner legyek.
Emellett nagyon megtetszett az is, hogy a kangatraining egy speciális regeneráló edzés, ami külön figyelmet fordít a szülés után kialakult testbéli változásokra, így segítségére lehetek más Anyukáknak is.