logo
+36 20 239 87 57

Gödöllő - Láng Fitness


Helyszin: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 35., Láng Fitness

Kanga-Tréner: Halmosné Minczér Mariann

E-Mail: mariann@kangatraining.hu

Tel: +36 70 379 1074


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: mariann@kangatraining.hu

 
Halmosné Minczér Mariann vagyok - Kangatrainer, PreKanga és KangaBurn edző, RTM - Rectus Training Módszer hivatalos oktatója, Fascia Tréner.
Már gyerekkorom óta igen fontos része életemnek a sport. Különböző területeken, csapatsportokban, egyéni sportágakban próbáltam ki magam gyerekként, majd felnőttként is. 2011-ben megszületett kislányom, Csenge, aki gyökeresen megváltoztatta az életemet/életünket és a sport kicsit háttérbe szorult. A nagyszülők távolsága, segítsége hiányában igen beszűkült lehetőségeim voltak a sportolásra, és éreztem is, hogy valami megváltozott bennem, a testemben. 2014-ben érkezett meg kisfiam, Vencel, akivel 6 hetes korától fogva együtt mozogtunk, mert belépett életünkbe a Kangatraining. A saját bőrömön tapasztaltam meg milyen az, amikor szülés után együtt mozoghatsz a babáddal, nem kell senkire rábíznod és közben szakszerű kezekben vagy, ahol figyelnek minden ún. posztnatális változóra, minden fizikai és lelki változásra, ami egy nőt szülés után érinthet. Itt találkoztam először a Rectus Diastasis-sal (egyenes hasi izmok eltávolodása), mely probléma engem is érintett. 8 hónapos volt a kisfiam, amikor 2014 novemberében elvégeztem a Kangatrainer képzést és 2015 óta tartok órákat Gödöllőn és környékén, ismertetve meg minél több kisgyermekes édesanyával a babával való mozgás lehetőségét és fontosságát, a saját egészségük és a gyermekeik, családjuk megelégedettségére.  Ismereteimet bővítettem, és 2015-ben PreKanga kismama torna oktatói végzettséget szereztem, majd 2016-ban Kanga Anyatorna (torna totyogókkal) oktató és KangaBurn (szülői léthez igazított funkcionális edzés) edző lettem. Mentoromnak Tőkés Renátának (a Kangatraining Magyarország vezetőjének) hála 2016 novemberében megismerkedhettem az RTM-Rectus Training Módszerrel, és tudásomat tovább gyarapítva most már egy komplett rehabilitációs programmal is tudom segíteni azokat, akik pocakproblémákkal küzdenek, pedig mindig sportoltak és sportolnak is, de mégis érzik, hogy valami nincs rendben a hasukkal.
Célom, hogy minél több édesanyával megszerettessem a mozgást, és biztosítsam a lehetőséget, hogy nyugodt környezetben, a babájukkal együtt, szakszerűen, az egyéni egészségügyi és fizikai állapotuknak megfelelően tudjanak mozogni. De nem csak a pici babás anyukákat várom óráimra, hanem a kismamákat is és azokat az édesanyákat, akik izgő-mozgó, de közösségbe még nem járó gyermekük mellett nehezen tudnak időt szakítani egy kis mozgásra. Itt minden adott lesz egy helyen. Fontos feladatomnak tekintem továbbá azt is, hogy a már szült nők közel 80%-át érintő Rectus Diastasis fogalmát, problémáját megismertessem és segítsek a rehabilitációjukban.  Ha pedig egy igazán jó zsírégető edzésre vágysz, ami tele van funkcionális elemekkel, és a szülői léthez nélkülözhetetlen mozgáselemekkel, akkor várlak egy izzasztó KangaBurn edzésen.
Minden órámon a fokozatosságot, a sérülések elkerülését, a személyre szabott mozgásformák kialakítását tartom szem előtt.
Anyaként se mondjunk le a sportról, mert ha anya boldog, és kiegyensúlyozott, akkor az kihatással van az egész családra!
 
 

Mariann Facebook oldala: