logo
+36 20 239 87 57

Balatonalmádi, Játékpont


Helyszin: Balatonalmádi, Városház tér 4.

Kanga-Tréner: Chugyik-Kalincsák Beáta

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 482 5734


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Kalincsák Bea, Sportedző testépítés-fitnesz, testépítés-fitnesz személyi edző, RTM - Rectus Training Módszer  hivatalos oktatója
Kalincsák Beáta vagyok, 3 kislány édesanyja.  2014 novemberében  a legkisebbel, Jázminnal  a pocakomban találtam rá a Kangatréningre és egyből tudtam, hogy a szülés után kangázni szeretnék. Már 1 hónap tréning után hetente 3x is részt vettünk a jó hangulatú, de komoly edzésmunkával járó órákon. Miután 19 éves korom óta foglalkoztam a gondolattal, a sokévi aerobik edzések révén, hogy szeretnék nőknek tartani valamilyen edzésformát, egyértelművé vált számomra, hogy a Kanga az, amivel akár hivatásszerűen is foglalkozni akarok. Gyerekkorom óta folyamatosan sportoltam, úsztam, tornáztam, később az aerobik mellett spinning és a tai-chi edzések voltak meghatározóak számomra. A sportot a terhességeim alatt sem mellőztem. Most már tudom, nem véletlenül hozta így a sors, mert a Kangával jött el az idő, hogy anyukaként én is tarthatok anyukáknak, nőknek! egy olyan mozgásformát, ami nem csak a látható izomzatunkat erősíti, hanem ennél sokkal fontosabb rejtett izmainkat is fejleszti.
Büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek egy olyan csapatnak, akik célul tűzték ki maguk elé, hogy ezt minél több nő számára elérhetővé tegyék. 2016 márciusától én is szeretettel várom az egészséges nőként élni és mosolyogni vágyó anyukákat. 

Bea Facebook oldala: