logo
+36 20 239 87 57

Mór


Helyszin: 8060 Mór, Lovarda u. 2.

Kanga-Tréner: Ulrichné Mayernik Lívia

E-Mail: [email protected]

Tel: +3630/346 8902


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Ulrichné Mayernik Lívia vagyok, 2 csodálatos gyermek édesanyja.
A sport, a mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, a szülés utáni megváltozott élethelyzetben azonban lehetőségeim jelentősen beszűkültek.
A Kangatraininggel még első gyermekem születése után találkoztam. Rögtön az első alkalommal megtetszett, hogy a gyermekem nem kell otthon hagynom, sőt edzőtársam mindebben. Azt gondoltam, végre ez az a mozgásforma, amit gyermekem mellett, sőt vele együtt is tudok végezni, ugyanis az edzés legnagyobb részében a baba a hordozóban rajtam van. Remek közös sportolási és egyben szórakozási lehetőségnek indult. Majd hamar kiderült, hogy ez nem csupán egy jó kis baba-mama program. A Kangatraining ennél jóval több!
A szülés utáni regeneráció speciális formája, ami nem kizárólag esztétikai kérdés, hanem számos szülés utáni problémán segít, mint a szétnyílt hasizom, a meggyengült medencealapi izmok, gátizom, törzstartó izmok.
Főként a második gyermekemmel való várandósságom alatt és születése után tapasztaltam meg a megfelelő és szakszerű regeneráció fontosságát, hisz számos probléma engem is „utolért”, én is szenvedtem a szétnyílt hasizom problémájától, hát-, és derékfájdalomtól, melyen a Kangatraining segített.
Ezen belső, személyes indíttatástól vezérelve szeretném minél több anyukával megismertetni ezt a nagyszerű lehetőséget.

Ha kedvet kaptál, gyere és bátran próbáld ki!
 
Lívia facebook oldala: