logo
+36 20 239 87 57

Pilisjászfalu (KangaTrail)


Helyszin: Pilisjászfalu

Kanga-Tréner: Körmendy-Kecskés Rita

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 484 1891


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Körmendy-Kecskés Rita vagyok, egy 15 hónapos energiabomba kisfiú édesanyja. Születése után hamar rádöbbentett, hogyha tartani akarom Vele a lépést, ideje elkezdenem újra tornázni és megerősíteni a várandósság alatt kissé elhanyagolt izmaimat. Korábban a mozgás mindig fontos része volt az életemnek. Remek gyógytornászok és edzők "kezei közt" fordultam meg, akik segítettek a testtudatom fejlesztésében. Számos sportágat kipróbáltam, de számomra legkedvesebbé a röplabda, az evezés és a túrázás vált. Előbbi kettő nem túl bababarát, míg utóbbihoz a kulcs a hordozás.
Ezek vezettek el a Kangához, ahol tökéletesen figyelembe vették a szülés utáni testi változásaimat, és óvatosan, lassan juttattak el a - régről ismerős - szuper állóképességig. 
Hogy mindezt a gyermekemmel együtt érhettem el, rengeteg hordozással, közös mozgással, más édesanyák és babák közösségében, azt fantasztikus lehetőségnek tartom. 
Ráadásul a KangaTrail műfajban találkozhatott mindez a természet-szeretetemmel, a túrázással.
Ezt a lehetőséget szeretném még több édesanyának átadni, hogy ne kelljen választaniuk a mozgás és a gyermekük között, illetve ezzel a biztonságos módszerrel nyerhessék vissza szülés előtti formájukat. 
Szeretettel látok minden Édesanyát a Babájával együtt az óráimon Piliscsabán és környékén! 

Mottóm: "Ebben a világban nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel." Teréz anya

Rita facebook oldala: