logo
+36 20 239 87 57

Érd


Helyszin: Mandalaliget (2030 Érd Balatoni út 98.)

Kanga-Tréner: Teravágimov Dóra

E-Mail: [email protected]

Tel: +36307405012


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Teravágimov Dóra vagyok, eredeti szakmámat tekintve pszichológus, egy örökmozgó kislány édesanyja, Hópárduc fejlesztő falmászás oktató, Kanga- és RTM - Rectus Training Módszer oktató. 
 
A mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, így természetes volt számomra, hogy kislányom születése után amint lehet, visszatérjek a sportos életmódhoz. Ekkor azonban nemvárt nehézségbe ütköztem, észrevettem, hogy a testem másként reagál a terhelésre, és az edzések nemhogy nem segítettek visszahozni a régi formám, hanem úgy tűnt, hogy sokszor csak rontanak a helyzeten. Mivel kevés információm volt akkoriban a szülés utáni változásokról, szétnyílt hasizomról, csak apránként állt össze a fejemben, hogy az én állapotomhoz is bizony speciális szakértelem szükségeltetik. Sok olvasgatás és utánajárást követően találtam rá az RTM módszerre, ami akkor minőségi változást hozott a közérzetemre, mindennapjaimra. Itt kezdődik az én történetem. RTM után jött a Kanga tréning, és a gondolat, hogy szeretnék ezzel a mozgásformával foglalkozni hosszabb távon is.
2023 szeptemberétől Budafokon és Érden várom azokat az édesanyákat, akik szeretnének egy motiváló, összetartó kis közösség részesei lenni, ahol a jó hangulat, közös sors és a jóleső fáradtság garantált!
 
Dóri facebook oldala: