logo
+36 20 239 87 57

Edzések

Hordozós Kanga

A Hordozós Kanga-tréning több, mint baba-mama torna, ez a legnagyszerűbb formája a szülés utáni regenerációnak, a has- és gátizmok megerősítésének, az alapállóképesség felépítésének. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal!

KangaMom Training

Ha babáddal nehéz már a hordozós torna, mert inkább felfedezi a nagy világot minthogy a hordozóban pihenjen, vagy netán már a délelőtti alvás helyett keresel más programot, úgy hogy közben a Te mozgásod se maradjon el,gyertek és próbáljátok ki a bababarát alakformáló tornát!
 

Babakocsis Kanga

Ha a babádat már nehéznek érzed, itt az ideje a Babakocsis Kangának! Kedvező időjárás esetén a szabadban, friss levegőn lehet tiéd a Kanga-élmény

KangaBurn

A KangaBurn a leghatékonyabb alakformáló, zsírégető, erősítő edzés, kimondottan a szülői léthez kifejlesztett funkcionális gyakorlatokkal! Magas intenzitású intervallum tréning (HIIT), így az edzés után is garantált a fokozott kalóriaégetés!

(Gyermek nélküli mozgásforma!)

NordicKanga

Szeretnél a szabadban, jó levegőn együtt mozogni a babáddal?
Olyan edzést keresel, ami ízületkímélő, de mégis kemény, és ahol a törzs izmai - kiemelt szerepet kapnak?

PreKanga

A várandóság egy nagyon különleges időszak a nők életében, sok-sok újdonsággal és változással. PreKanga trénereink örömmel állnak melletted ez alatt, és segítenek, hogy Te is élvezhesd a kismama torna jótékony hatásait.

KangaTrail

A KangaTrail azoknak az Anyukáknak és babáiknak szól, akik szeretnek túrázni, beszélgetni, és tornázni is egy időben! Az edzés 1 óra alatt ötvözi a túrázás és a szülés utáni regenerációs és erősítő gyakorlatokat. A babák az ortopédialilag megfelelő és edzésre alkalmas hordozóeszközben (Manduca, Magyarinda, DidyMos) nézelődhetnek vagy alhatnak - ráadásul a levegőzés is megoldódott! 

KangaMix

A KangaMix egy rugalmas szabadtéri program.
 
Kanga-trénered ötvözi a jól ismert Kanga edzéseket:
- Babakocsis Kangát
- Hordozós Kangát

- KangaTrail-t.
 

 

KangaKids

A KangaKids egy szuper gyermek mozgásprogram, amely az életkort figyelembe véve kínál mozgási lehetőséget a legkisebbektől egészen kisiskolás korú gyerekekig mindenkinek!
KangaKids - ahol a gyermeked szabadon mozoghat, miközben használja minden érzékszervét!

Kanga PowerHouse

A Kanga medencefenék tréning egy különleges, speciális gyakorlatokra épülő torna, mely a fasciális megközelítésen keresztül, rendszerben láttatja velünk azt az izomlemezt, amit eddig önálló „edzésre” kényszerítettünk. Tehát a medencefenék és a gátizom funkcióit más alapokra helyezve holisztikus rendszerbe teszi, így hatékonyabban és megfelelően működtetve tudjuk edzeni édesanyaként, kismamaként és érett nőként a menopauza idején is.

A KangaTraining előnyei

  • Megerősíti a terhesség és szülés  alatt meggyengült izmokat (has, hát, gátizmok)
  • Formálja a "kritikus" területeket (popsi, comb, has)
  • Segít leküzdeni a szülés utáni depressziót, szomorúságot
  • Figyel a helyes babahordozásra
  • A legjobb minőségű hordozókat ingyenesen lehet használni a torna alatt
  • Lehetőség van más anyákkal találkozni,  a problémákat megbeszélni
  • Megtanuljuk az otthoni biztonságos edzés alapjait
  • Komplikációk esetén is megtaláljuk a módját a biztonságos mozgásnak
  • Nincsenek bonyolult koreográfiák, nehezen követhető tánclépések

Nem kell bébiszitter, nincs több kifogás a tornával töltött órákra! Mozogj együtt kisbabáddal! - Apukának is tetszeni fog az eredmény! ;)

előnyök

Magyar édesanyák véleménye a Kangáról

Tréner képzés

Legyél Te is Kanga-Tréner!

Következő tréner képzés:
2024. november 9-10. SZEMÉLYES (Veszprém)
2024. november 23-24. ONLINE